خیارها را در شیشه های تمیز شده قرار می دهند و شوید به طور مساوی بین شیشه ها پخش می شود. پیاز نقره، خردل و دانه فلفل نیز به طور مساوی بین لیوان ها پخش می شوند.
آب، سرکه، نمک، شکر و برگ بو را در یک قابلمه به جوش می آوریم.
به محض اینکه نمک و شکر حل شد و آب سرکه در حال جوش آمدن است، آب گوشت را مستقیماً روی ترشی ها داخل شیشه ها می ریزند. لیوان ها باید تا حد امکان تا لبه پر شوند.
مهم است که خیارشور قوطی همیشه کاملاً با سرکه پوشانده شوند.
سپس شیشهها را فوراً بسته و در مکانی تاریک و خنک نگهداری میکنند.
کوزه ها باید حداقل سه هفته خیسانده شوند.
5-6 هفته حتی بهتر است، زیرا هر چه طولانی تر شیب دار شوند، معطر تر می شوند.
خیارشور حداقل 6 ماه نگهداری می شود.
خیا
شیشه های باز شده را باید در یخچال نگهداری کنید و ظرف یک هفته استفاده کنید.
اگر برشهای نازک خیار وارد کنید، پس از ۲ تا ۳ روز کاملاً رشد کردهاند و میتوان آن را سرو کرد.
چوب های خیار (یک چهارم خیارها) باید حدود یک هفته در سرکه خیس بخورند.
درست کردن خیارشور کار سختی نیست و می توانید با گیاهان و ادویه های مختلف آزمایش کنید تا طعم ترشی ها را تحت تاثیر قرار دهید. خیار شور نه تنها به عنوان یک میان وعده بین وعده های غذایی مناسب است، بلکه یک همراه عالی برای غذاهای کلاسیک BBQ مانند گوشت خوک کشیده یا دنده های زاپاس است که اغلب بسیار شیرین هستند.
به همین دلیل است که سبزیجات ترشی اغلب با غذاهای کلاسیک باربیکیو سرو می شوند.
درست کردن خیار ترشی خودتان کار سختی نیست. در این راهنما به شما نشان خواهیم داد که چگونه خودتان خربزه یا خربزه درست کنید.