دستگاه پرکن بلدرچین خانگی پوست موش آزمایشگاه را کَند!!!

دستگاه چیدن به یک وسیله ضروری برای تهیه گوشت بلدرچین و سایر حیوانات تبدیل شده است.

در واقع، همانطور که از نام آن پیداست، برای کمک به حذف پرهای اضافی ساخته شده است، به طوری که حیوان دیگر هیچ پری ندارد.

اما دستگاه پرکن بلدرچین خانگی دقیقا چگونه کار می کند؟ چطور به کارش می بری؟ آیا قوانین و احتیاط هایی وجود دارد که باید در نظر گرفته شود؟ ا

گرچه انواع پلاکرها با دفترچه راهنمای مخصوص به خود به فروش می رسند، اما در این مقاله سعی می کنیم مهمترین اطلاعات در مورد تهیه و استفاده صحیح از محصول را خلاصه کنیم.

بلدرچینی که قبلاً خون گرفته است، فقط برای یک ثانیه در آب داغ غوطه ور می شود که باید حدود 70 درجه باشد.

باید مواظب باشید بلدرچین را نجوشانید و چند ثانیه بیشتر در آب غوطه ور نمانید، در غیر این صورت خطر خراب شدن پوست وجود دارد.

دستگاه

این فرآیند 3 یا 4 بار تکرار می شود و این اطمینان را می دهد که پرها به راحتی جدا می شوند، برای برخی از حیوانات، مانند اردک و غاز، غوطه وری در ظرفی با آب گرم، نمک دریا و سرکه انجام می شود.

علاوه بر این، برای کمک به نفوذ آب به پرها، استفاده از جارو برای مالیدن بدن حیوان ایده خوبی است.

پس از مرحله تنظیم، بلدرچین باید در دستگاه قرار گیرد و پشت آن به پایین باشد، در صورت امکان، پاها را می‌توان برداشت تا سریع‌تر و راحت‌تر کنده شوند.

پس از تکمیل این روش، به سادگی درپوش را محکم ببندید و اجازه دهید دستگاه بقیه کار را انجام دهد.

به طور کلی، نحوه کار جوجه کش ها با یکدیگر متفاوت است و در بیشتر موارد فقط جزئی است.

با این حال، مدرن‌ترین آنها دارای مکانیزم چرخشی مرطوب هستند که به جوجه‌ها، اردک‌ها، بوقلمون‌ها و غازها امکان می‌دهند.

هنگامی که دستگاه فعال می شود، بدنه مرکزی دستگاه شروع به چرخش می کند و حیوان به حالت چرخش می رود. بدن حیوان بارها و بارها با انگشتان ربات تماس پیدا می کند و به ربات اجازه می دهد تا حیوان را به طور کامل کنده کند.