با استفاده از تن ماهی شاهسوند شکلات تلخ درست کنید!!

مصرف کنسرو ماهی توسط متخصصان توصیه نمی شود، غذاهای کنسرو شده حاوی مقدار زیادی نمک، مواد نگهدارنده و مواد شیمیایی هستند.

علاوه بر این، فلزاتی که از آنها بسته بندی ساخته شده است می توانند به داخل محصول نفوذ کنند.

خوردن گهگاهی تن ماهی شاهسوند نباید تاثیر منفی بر سلامتی داشته باشد، اما بهتر است ماهی تازه یا منجمد را انتخاب کنید.

ماهی منبع عالی پروتئین قابل هضم است، خوردن ماهی های دریایی مانند سالمون، ماهی کاد، ساردین، ماهی خال مخالی، ماهی تن، شاه ماهی بسیار مهم است.

آنها منبع اسیدهای چرب ضروری امگا 3، ویتامین ها و مواد معدنی هستند، رژیم غذایی سرشار از ماهی شما را سالم نگه می دارد.

خوردن ماهی فشار خون را کاهش می دهد، از تشکیل پلاک های آترواسکلروتیک، حملات قلبی و سکته جلوگیری می کند.

علاوه بر این، به عادی سازی سطح کلسترول و بهبود وضعیت مو، پوست و ناخن کمک می کند.

یک قطب متوسط ​​سالانه 12.4 کیلوگرم ماهی مصرف می کند. این دو برابر کمتر از میانگین اتحادیه اروپا است.

تن

ماهی در رژیم غذایی لهستانی ها بسیار نادر است. دلیل اصلی کم مصرف بودن ماهی را قیمت بالای آن می دانند.

با این حال، شایان ذکر است که مصرف کم در لهستان نیز به دلیل سنت های آشپزی است که غذاهای گوشتی بر آن غالب است.

در سال های اخیر کمپین های زیادی برای تشویق مصرف ماهی صورت گرفته است، به عنوان مثال، “ماهی همه چیز را تحت تاثیر قرار می دهد” توسط ریاست شیلات وزارت زراعت و انکشاف دهات.

هدف آنها این است که مردم را آگاه کنند که ماهی در رژیم غذایی روزانه تأثیر بسیار مثبتی بر سلامت انسان دارد.

از آنجایی که رسانه ها هشدار می دهند که ماهی ها سالم هستند و لهستانی ها خیلی کم از آنها می خورند، ایده “کنسرو کردن ماهی” ظاهر شد.

کنسرو ماهی ارزانتر از ماهی تازه یا منجمد، مناسب برای مصرف حتی برای چندین سال، یک اختراع عالی به نظر می رسد.

می توانید قوطی را همه جا با خود ببرید. فقط کنسرو را باز کنید، ماهی رنده شده را با برنج، سبزیجات ترکیب کنید و بعد از 15 دقیقه شام ​​آماده است! عالی به نظر می رسد، واقعا چطور است؟