خرمای خاصویی بهبهان بدون هسته ارگانیک ممکن است حاوی سلنیوم، منگنز، مس و منیزیم باشد که همگی ممکن است به مدیریت سلامت استخوان، به ویژه در میان افراد مسن کمک کنند.
ممکن است باعث افزایش وزن سالم شود. به گفته USDA، این میوه های خشک سرشار از قند همراه با پروتئین، و بسیاری دیگر از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری هستند. آنها همچنین دارای فیبر بالایی هستند که می تواند به مدیریت وزن کمک کند. خرمای مدجول به راحتی در بازارهای مواد غذایی در دسترس است و یک میان وعده سالم و خوشمزه را ایجاد می کند.
یک مطالعه حیوانی که در سال 2014 انجام شد نشان داد که مصرف خرما ممکن است به افزایش وزن کمک کند. با این حال، مطالعه دیگری بر روی حیوانات انجام شده در سال 2016 نشان داد که چنین افزایش وزن وجود ندارد. با توجه به گزارش های متناقض، تحقیقات بیشتری برای حمایت از این مزیت مورد نیاز است.
طبق گزارش USDA FoodData Central، خرما منبع خوبی از انرژی، فیبر، قند و انواع ویتامین ها و مواد معدنی است. مواد معدنی ضروری مانند کلسیم، آهن، فسفر، سدیم، پتاسیم، منیزیم، گوگرد و روی در آنها یافت می شود.
به غیر از مواد مغذی فوق، ممکن است حاوی ویتامین های مهمی مانند تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین B6، فولات، ویتامین A و ویتامین K نیز باشند.
یک بررسی در سال 2008 منتشر شده در مجله Critical Reviews in Food Science and Nutrition توسط محققان کرنل، چانگ یونگ لی و محمد علی الفارسی، نشان می دهد که بیش از 15 درصد از نیاز روزانه به مواد معدنی ضروری مانند مس، پتاسیم، منیزیم و سلنیوم را می توان برآورده کرد. با مصرف 100 گرم خرما یا حدود 4 عدد خرما بدون هسته در روز.
خرما به راحتی در سوپرمارکت ها، فروشگاه های مواد غذایی و آنلاین در دسترس است. مطمئن شوید که نوعی را انتخاب کرده اید که تمام مزایای مورد نظر شما را فراهم می کند. از خمیر خرما به عنوان پخش نان به عنوان بخشی از یک صبحانه خوشمزه و سالم استفاده کنید.
خرده خرما را به غلات و فرنی خود اضافه کنید. از شکر خرما استفاده کنید که نوع خشک آن به قطعات ریز خرد شده است.